Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen bij Parkgenoot

Reservering & huren

Je zoekt in de stad naar jouw wens een parkeerplaats in jouw buurt. In de advertentie staat zo goed mogelijk omschreven waar de parkeerplaats is en hoe deze te bereiken is. De juiste parkeerplaats gevonden? Reserveer gemakkelijk jouw parkeerplaats!
Nadat je de reserveringsaanvraag hebt gedaan ontvang je van ons een mail met de vervolgstappen voor het huren van de parkeerplaats. Pas als je deze stappen hebt voltooid dan ligt de reservering vast.
Nadat je de reserveringsaanvraag hebt gedaan ontvang je van ons een mail met de vervolgstappen voor het huren van de parkeerplaats. Deze stappen kun je vervolgens volgen en dan ligt de reservering vast.

Betaling

Na je reserveringsverzoek vragen we je om jouw overige gegevens. Daarmee maken we een SEPA-machtiging op, pas nadat je deze hebt ondertekend wordt de 1e maandhuur van jouw rekening afgeschreven.
De betalingen van de vervolgmaanden worden telkens via automatische incasso van jouw rekening afgeschreven.

Huurtermijn & opzegging

De minimale huurtermijn is 1 maand en na de 1 e maand kun je je overeenkomst maandelijks opzeggen.
Je kunt je overeenkomst opzeggen door een mailtje te sturen naar huur@parkgenoot.nl met jouw opzegging.
We hanteren een opzegtermijn van 1 maand, gerekend vanaf de ingangsdag van jouw overeenkomst. Stel je huurt per 3 juni en je hebt per 3 september je parkeerplaats niet meer nodig, dan dien je voor 3 augustus op te zeggen.

Reviews

De reviews zijn van onze huurders en geven jou een goed beeld van de locaties, ons als verhuurder en onze werkwijze.
Wil je een recensie schrijven? Ga dan naar https://nl.trustpilot.com/ en geef jouw mening over ons!