Garagebox in
Voorschoten, Rossinidreef 2

Garageboxen in Voorschoten zijn schaars, maar ze zijn er wel. Je moet ze alleen weten te vinden. Parkgenoot weet de weg in Voorschoten, zodat de beschikbare garageboxen zo goed mogelijk kan worden benut. Let op: Indien je geen auto, maar spullen wil opslaan in de box betaal je geen BTW!

per
maand
200,00
BTW (0%) + 0,00
Servicekosten + 2,50
Totaal per. p. maand 202,50
Borg 0,00
Administratiekosten 0,00
Totaal. eenmalig 0,00
Huurders die een woning huren bij Woonzorg Nederland zijn vrijgesteld van BTW
per
maand
200,00
BTW (0%) + 0,00
Servicekosten + 2,50
Totaal per. p. maand 202,50
Borg 0,00
Administratiekosten 0,00
Totaal. eenmalig 0,00
Huurders die een woning huren bij Woonzorg Nederland zijn vrijgesteld van BTW
Over de locatie

Rossinidreef 2, Voorschoten

Onze garageboxen aan de Rossinidreef 2, Voorschoten, huur je een vaste garagebox op een klein, collectief parkeerterrein in een goede en rustige woonbuurt. Het terrein is niet toegankelijk voor onbevoegden. Bewoners kijken uit op het terrein. Deze sociale controle draagt bij aan de veiligheid. Je auto of motor staat hier safe.

De Rossinidreef 2 ligt in een rustige stadsdeel, in het noorden van de stad. Het terrein ligt te midden van een woongebied met veel relatief luxe wooncomplexen en serviceflats. De locatie is uitstekend bereikbaar en beschikt over goede en snelle verbindingen met onder meer de binnenstad van Voorschoten. Handig om te weten: in de directe omgeving vind je goede winkelvoorzieningen.

Pluspunten garagebox Voorschoten

  • Goede garagebox in Voorschoten tegen scherp tarief

  • Optimale bereikbaarheid, alleen toegankelijk voor bewoners en eigenaren

  • Parkeren in een schone, rustige en veilige omgeving met sociale controle

  • Direct te huur, vanaf één maand en langer

  • Transparante en soepele huurvoorwaarden

Vaste plek, betaalbare huur, transparant maandcontract

Altijd een vaste plek tegen een realistische, betaalbare prijs? Sluit een efficiënt maandcontract-garagebox af. De huurvoorwaarden zij helder en je kunt de overeenkomst op elk gewenst moment opzeggen.

Maandcontract garagebox Rossinidreef 2, Voorschoten

Ook jij kunt direct een vaste of tijdelijke garagebox in Voorschoten huren, op onze veilige en goed bereikbare parkeerlocatie Rossinidreef 2. Jouw parkeertarief: €200,- per maand.

3 redenen

Waarom Parkgenoot

Een vaste of tijdelijke parkeerplaats huren is dé oplossing om je auto of motor altijd op een prettige en veilige manier te kunnen parkeren in de stad. Bij Parkgenoot vind je in heel Nederland de beste locaties met realistische parkeertarieven.

Altijd dichtbij

We hebben een breed aanbod, goed verspreid over je stad zodat er altijd een parkeerplaats in jouw buurt is.

Betaalbaar en flexibel

Je huurt voor een maand of langer en kunt de overeenkomst op elk gewenst moment opzeggen.

Antwoord binnen 24 uur

Wil je snel een parkeerplaats huren? Reserveren kan online. Antwoord binnen 24 uur.

Veel gestelde vragen

Je zoekt in de stad naar jouw wens een parkeerplaats in jouw buurt. In de advertentie staat zo goed mogelijk omschreven waar de parkeerplaats is en hoe deze te bereiken is. De juiste parkeerplaats gevonden? Reserveer gemakkelijk jouw parkeerplaats!
Nadat je de reserveringsaanvraag hebt gedaan ontvang je van ons een mail met de vervolgstappen voor het huren van de parkeerplaats. Deze stappen kun je vervolgens volgen en dan ligt de reservering vast.
Na je reserveringsverzoek vragen we je om jouw overige gegevens. Daarmee maken we een SEPA-machtiging op, pas nadat je deze hebt ondertekend wordt de 1e maandhuur van jouw rekening afgeschreven.
De minimale huurtermijn is 1 maand en na de 1 e maand kun je je overeenkomst maandelijks opzeggen.