Parkeerplaats in
Den Haag, Toscaninistraat 16

Veilig en voordelig parkeren in Den Haag? Zet je je auto graag buiten de drukte van het centrum en de bijbehorende randgebieden, dan is de Toscaninistraat voor jou de aangewezen parkeervoorziening.

per
maand
45,00
BTW (21%) + 9,45
Servicekosten + 0,00
Totaal per. p. maand 54,45
Borg 50,00
Totaal. eenmalig 50,00
Huurders die een woning huren bij Staedion zijn vrijgesteld van BTW
per
maand
45,00
BTW (21%) + 9,45
Servicekosten + 0,00
Totaal per. p. maand 54,45
Borg 50,00
Totaal. eenmalig 50,00
Huurders die een woning huren bij Staedion zijn vrijgesteld van BTW
Over de locatie

Toscaninistraat 16, Den Haag

Op zoek naar een vaste of tijdelijke parkeerplaats in Den Haag? Een veilige plek, waar je je auto of motor met een gerust hart achterlaat? In het parkeergarage aan de Toscaninistraat huur je bij ons een privé-parkeerplaats voor één maand of langer. De garage is goed bereikbaar en toegankelijk. Je vindt snelle ov-verbindingen naar het centrum van Den Haag, het treinstation en andere stadswijken.

De Toscaninistraat is gunstig gelegen buiten het drukke centrum van Den Haag. De goed bereikbare parkeergarage is onderdeel van de rustige woonwijk Nieuw Waldeck. Ook andere wijken zoals de Componistenbuurt, Rosenburg en Waldeck zijn vanaf deze parkeerplaats goed bereikbaar. Jouw auto of motor staat hier, overdekt, schoon en veilig. Een fijnere parkeeroplossing vind je niet in Den Haag.

Pluspunten parkeerlocatie Toscaninistraat

  • Privé-parkeerplaats in Den Haag tegen een scherp maandtarief

  • Goed bereikbaar parkeerterrein in rustige en veilige woon-/winkelwijk

  • Uitstekende, snelle ov-verbindingen met alle stadsdelen

  • Direct te huur voor één maand of langer

  • Glasheldere huurvoorwaarden, geen verplichtingen voor lange termijn

Vaste, voordelige plek, geen langlopende verplichtingen

Nooit meer zoeken naar een plek voor je auto of motor. Dat is het voordeel van een vaste privé-parkeerplek. Je regelt het goed en snel met een Parkgenoot Maandcontract Parkeerplaats. Geen gedoe, geen wachtlijsten, maar direct een parkeeroplossing in jouw stad!

Maandcontract parkeerplaats Toscaninistraat 16, Den Haag

Ook jij kunt direct een vaste of tijdelijke parkeerplaats in Den Haag huren, op onze veilige en goed bereikbare parkeerlocatie Toscaninistraat 16. Jouw parkeertarief: €45,- per maand.

3 redenen

Waarom Parkgenoot

Een vaste of tijdelijke parkeerplaats huren is dé oplossing om je auto of motor altijd op een prettige en veilige manier te kunnen parkeren in de stad. Bij Parkgenoot vind je in heel Nederland de beste locaties met realistische parkeertarieven.

Altijd dichtbij

We hebben een breed aanbod, goed verspreid over je stad zodat er altijd een parkeerplaats in jouw buurt is.

Betaalbaar en flexibel

Je huurt voor een maand of langer en kunt de overeenkomst op elk gewenst moment opzeggen.

Antwoord binnen 24 uur

Wil je snel een parkeerplaats huren? Reserveren kan online. Antwoord binnen 24 uur.

Veel gestelde vragen

Je zoekt in de stad naar jouw wens een parkeerplaats in jouw buurt. In de advertentie staat zo goed mogelijk omschreven waar de parkeerplaats is en hoe deze te bereiken is. De juiste parkeerplaats gevonden? Reserveer gemakkelijk jouw parkeerplaats!
Nadat je de reserveringsaanvraag hebt gedaan ontvang je van ons een mail met de vervolgstappen voor het huren van de parkeerplaats. Deze stappen kun je vervolgens volgen en dan ligt de reservering vast.
Na je reserveringsverzoek vragen we je om jouw overige gegevens. Daarmee maken we een SEPA-machtiging op, pas nadat je deze hebt ondertekend wordt de 1e maandhuur van jouw rekening afgeschreven.
De minimale huurtermijn is 1 maand en na de 1 e maand kun je je overeenkomst maandelijks opzeggen.