Parkeerplaats in
Den Haag, Reykjavikweg 7

Parkeerfaciliteiten in Den Haag zijn schaars, maar ze zijn er wel. Je moet ze alleen weten te vinden. Parkgenoot weet de weg in Den Haag. Daardoor hebben wij ook voor jou altijd een parkeerplaats in Den Haag die je voor korte of langere tijd huurt.

per
maand
40,00
BTW (21%) + 8,40
Servicekosten + 0,00
Totaal per. p. maand 48,40
Borg 50,00
Administratiekosten 20,00
Totaal. eenmalig 70,00
Huurders die een woning huren bij Staedion zijn vrijgesteld van BTW
per
maand
40,00
BTW (21%) + 8,40
Servicekosten + 0,00
Totaal per. p. maand 48,40
Borg 50,00
Administratiekosten 20,00
Totaal. eenmalig 70,00
Huurders die een woning huren bij Staedion zijn vrijgesteld van BTW
Over de locatie

Reykjavikweg 7, Den Haag

Op onze parkeerlocatie aan de Reykjavikweg, Den Haag, huur je een vaste parkeerplaats op een klein, collectief parkeerterrein in een goede woonbuurt. Het terrein is niet toegankelijk voor onbevoegden. Bewoners kijken uit op het terrein. Deze sociale controle draagt bij aan de veiligheid. Je auto of motor staat hier safe.

De Reykjavikweg ligt in het rustige Haagse stadsdeel Lage Veld, in het zuiden van de hofstad. Vanuit zowel het Wateringse Veld als het Zonne Veld zijn de parkeerplaatsen goed te bereiken. Het terrein ligt te midden van een woongebied met veel relatief luxe wooncomplexen en serviceflats. De locatie is uitstekend bereikbaar en beschikt over goede en snelle verbindingen met onder meer de Haagse binnenstad. Handig om te weten: in de directe omgeving vind je goede winkelvoorzieningen.

Pluspunten parkeerlocatie Reykjavikweg 7

  • Goede parkeerplaats in Den Haag tegen scherp tarief

  • Optimaal bereikbaar

  • Parkeren in een rustige en veilige omgeving met sociale controle

  • Direct te huur, vanaf één maand en langer

  • Transparante en soepele huurvoorwaarden

Vaste plek, betaalbare huur, transparant maandcontract

Altijd een vaste plek tegen een realistische, betaalbare prijs? Sluit een efficiënt maandcontract-parkeerplaats af. De huurvoorwaarden zij helder en je kunt de overeenkomst op elk gewenst moment opzeggen.

Maandcontract parkeerplaats Reykjavikweg 7, Den Haag

Ook jij kunt direct een vaste of tijdelijke parkeerplaats in Den Haag huren, op onze veilige en goed bereikbare parkeerlocatie Reykjavikweg 7. Jouw parkeertarief: €40,- per maand.

3 redenen

Waarom Parkgenoot

Een vaste of tijdelijke parkeerplaats huren is dé oplossing om je auto of motor altijd op een prettige en veilige manier te kunnen parkeren in de stad. Bij Parkgenoot vind je in heel Nederland de beste locaties met realistische parkeertarieven.

Altijd dichtbij

We hebben een breed aanbod, goed verspreid over je stad zodat er altijd een parkeerplaats in jouw buurt is.

Betaalbaar en flexibel

Je huurt voor een maand of langer en kunt de overeenkomst op elk gewenst moment opzeggen.

Antwoord binnen 24 uur

Wil je snel een parkeerplaats huren? Reserveren kan online. Antwoord binnen 24 uur.

Veel gestelde vragen

Je zoekt in de stad naar jouw wens een parkeerplaats in jouw buurt. In de advertentie staat zo goed mogelijk omschreven waar de parkeerplaats is en hoe deze te bereiken is. De juiste parkeerplaats gevonden? Reserveer gemakkelijk jouw parkeerplaats!
Nadat je de reserveringsaanvraag hebt gedaan ontvang je van ons een mail met de vervolgstappen voor het huren van de parkeerplaats. Deze stappen kun je vervolgens volgen en dan ligt de reservering vast.
Na je reserveringsverzoek vragen we je om jouw overige gegevens. Daarmee maken we een SEPA-machtiging op, pas nadat je deze hebt ondertekend wordt de 1e maandhuur van jouw rekening afgeschreven.
De minimale huurtermijn is 1 maand en na de 1 e maand kun je je overeenkomst maandelijks opzeggen.