Parkeerplaats in
Den Haag, Nieuwe Molstraat 39

Geen wachtlijst en gegarandeerd een eerlijke prijs. Bij Parkgenoot kun je direct een geschikte parkeerplaats in Den Haag huren. Op onze parkeerlocatie Nieuwe Molstraat 39/Den Haag hebben we op dit moment nog diverse parkeerplaatsen beschikbaar.

per
maand
150,00
BTW (21%) + 31,50
Servicekosten + 0,00
Totaal per. p. maand 181,50
Borg 50,00
Administratiekosten 20,00
Totaal. eenmalig 70,00
Huurders die een woning huren bij Staedion zijn vrijgesteld van BTW
per
maand
150,00
BTW (21%) + 31,50
Servicekosten + 0,00
Totaal per. p. maand 181,50
Borg 50,00
Administratiekosten 20,00
Totaal. eenmalig 70,00
Huurders die een woning huren bij Staedion zijn vrijgesteld van BTW
Over de locatie

Nieuwe Molstraat 39, Den Haag

Op onze parkeerlocatie Nieuwe Molstraat 39, Den Haag, huur je zeer voordelig een eigen parkeerplaats in een kleinschalige, goed bereikbare parkeergarage. De voorziening is onderdeel van een wooncomplex in een drukke buurt en alleen toegankelijk met je persoonlijke toegangspas. Je parkeert je auto of motor safe in een schone, goed gecontroleerde omgeving.

De Nieuwe Molstraat 39 ligt in Kortenbos en op loopafstand van het centrum van Den Haag. Ook andere stadsdelen zijn vanaf deze centraal gelegen parkeerfaciliteit goed bereikbaar. Zo ben je in enkele minuten op de Prinsegracht en de Wagenstraat. De parkeergarage biedt royale plekken en de toegang en rijpaden zijn ruim opgezet. Er is 24/7 cameratoezicht. Je auto of motor staat hier veilig, droog en schoon en is dag en nacht bereikbaar.

Pluspunten parkeerlocatie Nieuwe Molstraat 39

  • Parkeerplaats in Den Haag huren tegen een betaalbare prijs

  • Centrum Den Haag

  • Goed bereikbare locatie, dag en nacht toegankelijk met persoonlijke toegangspas

  • Overdekt en veilig parkeren  

  • Direct te huur op basis van maandcontract parkeerplaats

  • Heldere en eerlijke huurvoorwaarden

Vaste plek, lage huur, eerlijk maandcontract

Je eigen vaste plek voor korte of lange duur. Minimale huurperiode: één maand. Tegen een scherpe prijs en flexibele voorwaarden. Sluit nu een Parkgenoot Maandcontract Parkeerplaats af voor het zorgeloos stallen van je auto of motor.

Maandcontract parkeerplaats Nieuwe Molstraat 39, Den Haag

Ook jij kunt direct een vaste of tijdelijke parkeerplaats in Den Haag huren, op onze veilige en goed bereikbare parkeerlocatie Nieuwe Molstraat 39. Jouw parkeertarief: €150,- per maand.

3 redenen

Waarom Parkgenoot

Een vaste of tijdelijke parkeerplaats huren is dé oplossing om je auto of motor altijd op een prettige en veilige manier te kunnen parkeren in de stad. Bij Parkgenoot vind je in heel Nederland de beste locaties met realistische parkeertarieven.

Altijd dichtbij

We hebben een breed aanbod, goed verspreid over je stad zodat er altijd een parkeerplaats in jouw buurt is.

Betaalbaar en flexibel

Je huurt voor een maand of langer en kunt de overeenkomst op elk gewenst moment opzeggen.

Antwoord binnen 24 uur

Wil je snel een parkeerplaats huren? Reserveren kan online. Antwoord binnen 24 uur.

Veel gestelde vragen

Je zoekt in de stad naar jouw wens een parkeerplaats in jouw buurt. In de advertentie staat zo goed mogelijk omschreven waar de parkeerplaats is en hoe deze te bereiken is. De juiste parkeerplaats gevonden? Reserveer gemakkelijk jouw parkeerplaats!
Nadat je de reserveringsaanvraag hebt gedaan ontvang je van ons een mail met de vervolgstappen voor het huren van de parkeerplaats. Deze stappen kun je vervolgens volgen en dan ligt de reservering vast.
Na je reserveringsverzoek vragen we je om jouw overige gegevens. Daarmee maken we een SEPA-machtiging op, pas nadat je deze hebt ondertekend wordt de 1e maandhuur van jouw rekening afgeschreven.
De minimale huurtermijn is 1 maand en na de 1 e maand kun je je overeenkomst maandelijks opzeggen.