Parkeerplaats in
Den Haag, Louis Armstrongkade 110

Parkeerfaciliteiten in Den Haag zijn schaars, maar ze zijn er wel. Je moet ze alleen weten te vinden. Parkgenoot weet de weg in Den Haag. Daardoor hebben wij ook voor jou altijd een parkeerplaats in Den Haag die je voor korte of langere tijd huurt.

per
maand
25,00
BTW (21%) + 5,25
Servicekosten + 0,00
Totaal per. p. maand 30,25
Borg 50,00
Administratiekosten 20,00
Totaal. eenmalig 70,00
Huurders die een woning huren bij Staedion zijn vrijgesteld van BTW
per
maand
25,00
BTW (21%) + 5,25
Servicekosten + 0,00
Totaal per. p. maand 30,25
Borg 50,00
Administratiekosten 20,00
Totaal. eenmalig 70,00
Huurders die een woning huren bij Staedion zijn vrijgesteld van BTW
Over de locatie

Louis Armstrongkade 110, Den Haag

Op onze parkeerlocatie aan de Louis Armstrongkade 180, Den Haag, huur je een vaste parkeerplaats op een klein, collectief parkeerterrein in een goede woonbuurt. Bewoners kijken uit op het terrein. Deze sociale controle draagt bij aan de veiligheid. Je auto of motor staat hier safe.

De Louis Armstrongkade is gunstig gelegen buiten het drukke centrum van Den Haag. Het goed bereikbare parkeerterrein is onderdeel van de rustige woonwijk Waldeck. Ook andere wijken zoals de Houtwijk, Rosenburg en Nieuw Waldeck zijn vanaf de parkeerplaatsen goed bereikbaar. Zowel vanuit de gemeente als de bewoners wordt toezicht gehouden op de parkeerplaatsen. Je auto of motor staat hier schoon en veilig. Een fijnere parkeeroplossing vind je niet in Den Haag.

Pluspunten parkeerlocatie Louis Armstrongkade 110-180

  • Goede parkeerplaats in Den Haag tegen scherp tarief

  • Optimaal bereikbaar

  • Parkeren in een rustige en veilige omgeving met sociale controle

  • Direct te huur, vanaf één maand en langer

  • Transparante en soepele huurvoorwaarden

Vaste plek, betaalbare huur, transparant maandcontract

Altijd een vaste plek tegen een realistische, betaalbare prijs? Sluit een efficiënt maandcontract-parkeerplaats af. De huurvoorwaarden zij helder en je kunt de overeenkomst op elk gewenst moment opzeggen.

Maandcontract parkeerplaats Louis Armstrongkade 110, Den Haag

Ook jij kunt direct een vaste of tijdelijke parkeerplaats in Den Haag huren, op onze veilige en goed bereikbare parkeerlocatie Louis Armstrongkade 110. Jouw parkeertarief: €25,- per maand.

3 redenen

Waarom Parkgenoot

Een vaste of tijdelijke parkeerplaats huren is dé oplossing om je auto of motor altijd op een prettige en veilige manier te kunnen parkeren in de stad. Bij Parkgenoot vind je in heel Nederland de beste locaties met realistische parkeertarieven.

Altijd dichtbij

We hebben een breed aanbod, goed verspreid over je stad zodat er altijd een parkeerplaats in jouw buurt is.

Betaalbaar en flexibel

Je huurt voor een maand of langer en kunt de overeenkomst op elk gewenst moment opzeggen.

Antwoord binnen 24 uur

Wil je snel een parkeerplaats huren? Reserveren kan online. Antwoord binnen 24 uur.

Veel gestelde vragen

Je zoekt in de stad naar jouw wens een parkeerplaats in jouw buurt. In de advertentie staat zo goed mogelijk omschreven waar de parkeerplaats is en hoe deze te bereiken is. De juiste parkeerplaats gevonden? Reserveer gemakkelijk jouw parkeerplaats!
Nadat je de reserveringsaanvraag hebt gedaan ontvang je van ons een mail met de vervolgstappen voor het huren van de parkeerplaats. Deze stappen kun je vervolgens volgen en dan ligt de reservering vast.
Na je reserveringsverzoek vragen we je om jouw overige gegevens. Daarmee maken we een SEPA-machtiging op, pas nadat je deze hebt ondertekend wordt de 1e maandhuur van jouw rekening afgeschreven.
De minimale huurtermijn is 1 maand en na de 1 e maand kun je je overeenkomst maandelijks opzeggen.