Parkeerplaats in
Den Haag, Badhuisweg 99

Geen wachtlijst en gegarandeerd een eerlijke prijs. Bij Parkgenoot kun je direct een geschikte parkeerplaats in Scheveningen huren. Op onze parkeerlocatie Badhuisweg 99-109 Scheveningen hebben we op dit moment nog diverse parkeerplaatsen beschikbaar.

per
maand
70,00
BTW (21%) + 14,70
Servicekosten + 0,00
Totaal per. p. maand 84,70
Borg 50,00
Totaal. eenmalig 50,00
Huurders die een woning huren bij Staedion zijn vrijgesteld van BTW
per
maand
70,00
BTW (21%) + 14,70
Servicekosten + 0,00
Totaal per. p. maand 84,70
Borg 50,00
Totaal. eenmalig 50,00
Huurders die een woning huren bij Staedion zijn vrijgesteld van BTW
Over de locatie

Badhuisweg 99, Den Haag

Op onze parkeerlocatie Badhuisweg 99-109, Scheveningen, huur je zeer voordelig een eigen parkeerplaats in een kleinschalige, goed bereikbare parkeerlocatie. De voorziening is onderdeel van een wooncomplex in een drukke maar veilige buurt en alleen toegankelijk met je persoonlijke code. Je parkeert je auto of motor safe in een schone, goed gecontroleerde omgeving.

De Badhuisweg 99-109 ligt op ongeveer 15 minuten lopen van het centrum en de pier van Scheveningen. Ook andere stadsdelen zijn vanaf deze centraal gelegen parkeerfaciliteit goed bereikbaar. De parkeerlocatie biedt royale plekken en de toegang en rijpaden zijn ruim opgezet. Je auto of motor staat hier veilig, schoon en is dag en nacht bereikbaar.

Pluspunten parkeerlocatie Badhuisweg 99-109

  • Parkeerplaats in Scheveningen huren tegen een betaalbare prijs

  • Goed bereikbare locatie, dag en nacht toegankelijk met persoonlijke tag

  • Veilig parkeren  

  • Direct te huur op basis van maandcontract parkeerplaats

  • Heldere en eerlijke huurvoorwaarden

Vaste plek, lage huur, eerlijk maandcontract

Je eigen vaste plek voor korte of lange duur. Minimale huurperiode: één maand. Tegen een scherpe prijs en flexibele voorwaarden. Sluit nu een Parkgenoot Maandcontract Parkeerplaats af voor het zorgeloos stallen van je auto of motor.

Maandcontract parkeerplaats Badhuisweg 99, Den Haag

Ook jij kunt direct een vaste of tijdelijke parkeerplaats in Den Haag huren, op onze veilige en goed bereikbare parkeerlocatie Badhuisweg 99. Jouw parkeertarief: €70,- per maand.

3 redenen

Waarom Parkgenoot

Een vaste of tijdelijke parkeerplaats huren is dé oplossing om je auto of motor altijd op een prettige en veilige manier te kunnen parkeren in de stad. Bij Parkgenoot vind je in heel Nederland de beste locaties met realistische parkeertarieven.

Altijd dichtbij

We hebben een breed aanbod, goed verspreid over je stad zodat er altijd een parkeerplaats in jouw buurt is.

Betaalbaar en flexibel

Je huurt voor een maand of langer en kunt de overeenkomst op elk gewenst moment opzeggen.

Antwoord binnen 24 uur

Wil je snel een parkeerplaats huren? Reserveren kan online. Antwoord binnen 24 uur.

Veel gestelde vragen

Je zoekt in de stad naar jouw wens een parkeerplaats in jouw buurt. In de advertentie staat zo goed mogelijk omschreven waar de parkeerplaats is en hoe deze te bereiken is. De juiste parkeerplaats gevonden? Reserveer gemakkelijk jouw parkeerplaats!
Nadat je de reserveringsaanvraag hebt gedaan ontvang je van ons een mail met de vervolgstappen voor het huren van de parkeerplaats. Deze stappen kun je vervolgens volgen en dan ligt de reservering vast.
Na je reserveringsverzoek vragen we je om jouw overige gegevens. Daarmee maken we een SEPA-machtiging op, pas nadat je deze hebt ondertekend wordt de 1e maandhuur van jouw rekening afgeschreven.
De minimale huurtermijn is 1 maand en na de 1 e maand kun je je overeenkomst maandelijks opzeggen.